Filtrer par:


Ben Said, L., Gaudreau,H., Dallaire, L., Tessier, M., Fliss, I. 2019. Bioprotective culture : A new generation of food additives for the preservation of food quality and safety. Ind. Biotechnol. 15:138-147.

H. Pilote Fortin, I. Fliss et al. 2018. La réuterine, un antifongique naturel à fort potentiel pour le remplacement de la natamycine dans le secteur laitier. Symposium 2018 de l’AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada.

Hassan, I. Fliss et al. 2018. Inhibition of Clostridium tyrobutyricum in cheese slurry using protective culture and nisin A. Symposium 2018 AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada

L. Ben Said, I. Fliss. 2018. Étude in vitro de la sensibilité de Salmonella enterica spp. enterica multirésistants aux antibiotiques à la microcine J25 (MccJ25) et à la réutérine. Symposium 2018 AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada.

 

L. Zhang, I. Fliss et al. 2018. Isolation, screening and characterization of reuterin-producing bacteria as a probiotic potential for Canadian indigenous chickens. Symposium 2018 AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada.

S. Soltani, A. Gomaa, I. Fliss et al. 2018. Synergistic interaction between natural antimicrobial compounds against Gram (-) and Gram (+) bacteria. Symposium 2018 AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada.

L. Zhang, I. Fliss et al. 2018. Isolation, screening and characterization of reuterin-producing bacteria as a probiotic potential for Canadian indigenous chickens. BÉNÉFIQ 2018, 2-4 octobre 2018, Québec, Canada.

S. Soltani, I. Fliss et al. 2018. Synergistic interaction between natural antimicrobial compounds against Gram (-) and Gram (+) bacteria. BÉNÉFIQ 2018, 2-4 octobre 2018, Québec, Canada.