Sort by:


Hassan, I. Fliss et al. 2018. Inhibition of Clostridium tyrobutyricum in cheese slurry using protective culture and nisin A. Symposium 2018 AQIA, 19-20 septembre 2018, Québec, Canada

S. Cashman-Kadri, I. Fliss et al. 2018. Optimisation et mise à l'échelle de la production de réutérine par une souche sauvage de Lactobacillus reuteri. Colloque étudiant 2018 CRIBIQ, 23-24 octobre 2018, Drummondville, Canada.

S. Soltani, I. Fliss et al. 2019. Safety and toxicity of natural antimicrobial compounds including bacteriocins and reuterin. Journée de la recherche FSAA, 16 mai 2019, Québec, Canada.

L. Zhang, I. Fliss et al. 2019. Isolation, screening and characterization of reuterin-producing bacteria as a probiotic potential for Canadian indigenous chickens. Journée de la recherche FSAA, 16 mai 2019, Québec, Canada.

 

M. Eveno, I. Fliss et al. 2019. Souches bactériennes isolées d’animaux du zoo de Lille comme alternative aux antibiotiques dans la filière porcine. Journée de la recherche FSAA, 16 mai 2019, Québec, Canada.

H. Hassan, I. Fliss et al. 2019. Bioprotective culture: a promising natural approach for the control of Clostridium tyrobutyricum in cheese matrices. Journée de la recherche FSAA, 16 mai 2019, Québec, Canada.

S. Soltani, I. Fliss et al. 2018. Synergistic interaction between natural antimicrobial compounds against Gram (-) and Gram (+) bacteria. Colloque étudiant 2018 CRIBIQ, 23-24 octobre 2018, Drummondville, Canada.

H. Hassan, I. Fliss et al. 2018. Microencapsulation of Nisin-A as a biopreservative for cheddar Cheese. Colloque étudiant 2018 CRIBIQ, 23-24 octobre 2018, Drummondville, Canada.